fbpx

Online cursus voor leiders

Creëer in vier weken een goede werksfeer voor je team

Video afspelen

OPTIONAL SUBHEADING

Use h2 or h3 heading

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Online cursus

Creëer een goede werksfeer (in drie praktische stappen)

Voor projectleiders, teamleiders, schoolleiders, kortom iedereen die mensen aanstuurt en met die mensen tot de best mogelijke resultaten wil komen. Vier weken aan de slag met het verder ontwikkelen van jouw leiderschap en een goede werksfeer creëren voor je team.

Wat

Ontdek welke drie dingen je nodig hebt om een goede werksfeer te creëren voor jouw team.

Hoe

Leer vaardigheden waarmee je die dingen werkelijkheid kunt maken.

Resultaat

Stuur ontspannen en met plezier je team aan. Om tot de best mogelijke resultaten te komen.

Een goede werksfeer: dat wil toch iedereen?

Iedere leidinggevende heeft wel eens het gevoel dat er iets mist. Dat je team beter zou kunnen presteren en de teamsfeer wel OK is, maar je eigenlijk meer passie voor het werk zou willen voelen. Vaak heb je het daarbij (of daardoor?) veel te druk om aan je gewone werk toe te komen.

Heb jij behoefte aan een prettige werksfeer voor je team, waarin iedereen zijn beste beentje voor kan zetten? Waarin ruimte is om fouten te maken en te bespreken? En waar iedereen weet wat het gezamenlijke doel is en wat jullie gaan doen om dat te bereiken?

In de online cursus “Creëer een goede werksfeer” komen die onderdelen aan bod. In drie modules leer je enkele basisvaardigheden om een open en veilige sfeer te creëren in je team, hoe je problemen kunt oplossen en voorkomen én maak je kennis met een methode waarmee je duidelijke en heldere doelen stelt.

Een lekker praktische aanpak, want hoe fijn is het om te stoppen met wensen en te beginnen met doen!

OPTIONAL SUBHEADING

Social Proof en Ervaring

In dit blok zet je het liefst direct een klant neer. Dat is zowel het bewijs dat jij al ervaring hebt… plus het is iemand anders die het zegt. Veel beter dus. Drie op een rij is hieronder mooi als je korte citaten hebt. Zijn je testimonials wat langer? Dan zet je er twee naast elkaar zodat de kolombreedte wat ruimer kan en ze toch kort lijken.

– Emma, Company Name

"Vaak mis je bij die testimonials de illustraties. Het mooiste is als je mensen met naam en profielfoto kunt invoegen. Maar als dat niet past bij jouw bedrijf, heb je wel quotes maar geen foto’s erbij. Dat kun je gemakkelijk compenseren door hieronder een balkje op te nemen met logo’s van klanten voor wie je werkt."
Emma
Designer
"Werk je met particulieren? Dan kun je als alternatief hier een rijtje neerzetten die ook jouw betrouwbaarheid versterken; met logo’s van keurmerken die je hebt, ISO certificaten, je brancheorganisatie of dat je aangesloten bent bij… noem maar op."
Emma
Designer

“ik heb een nieuwe manier van communiceren geleerd, waarmee ik het beste in anderen naar boven laat komen”

Creëer een goede werksfeer

Als je zorgt dat deze drie zaken in orde zijn: een open cultuur, democratische insteek en duidelijke, gezamenlijke doelen.

Dan heeft je team ruimte om haar kwaliteiten optimaal te benutten, terwijl jij ontspannen en met plezier aanstuurt.

Online cursus Creëer een goede werksfeer

Hoe werkt het?

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van de Spaarheuvel Academy. In vier weken ga je stap-voor-stap aan de slag met de drie ingrediënten voor het creëren van een goede werksfeer. Op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je mailt mij na afloop van elke module je uitgewerkte opdrachten en zelfreflectie en ontvangt wekelijks mijn persoonlijke feedback daarover. En na afloop krijg je extra tips om het allemaal nog wat makkelijker te laten verlopen.

Je leert

Concreet effect voor je team

Concreet effect voor jou

VROEGBOEKKORTING

Voor de snelle beslissers: als je vóór 15 maart inschrijft kost deze online cursus je slechts €75.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

€ 75

vier-weekse online cursus creëer een goede werksfeer

Wat kost het mij?

Naast de tijd die je investeert in het kijk-lees-en-doe-werk kost dit online traject je €99,95. Je  kunt starten op het moment dat het jou het beste uitkomt, zolang je de cursus maar binnen acht weken afrondt. 

Wil jij liever persoonlijk contact en een intensievere één-op-één-coaching? Kies dan voor het VIP-traject waarin je voor €275,- na afloop van elke module drie kwartier online door mij gecoacht wordt. Het aantal VIP-plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Oh, en kom je er onverhoopt toch niet aan toe binnen acht weken af te ronden? Dan kun je kosteloos eenmalig met twee weken verlengen.

BASIS-TRAJECT

Vroegboekkorting: bestel vóór 15 maart en deze cursus kost je slechts €75.

VIP-TRAJECT

Next question

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Next question

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

Vat even samen voor je lezer

Sluit nu de deal

Laat je product nog een keer zien, als fysiek product of weergave, of sfeerfoto van een training. Noem de naam als bevestiging dat ze nog op het goede product zitten. Zet hier de prijs incl of excl btw. Benoem nog maximaal 3 voordelen.

€1

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering
nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?