fbpx

Reflecteren en vooruitkijken

Er zijn verschillende momenten in het jaar die uitnodigen tot reflectie. Voor mij zijn dat onder andere de zomervakantie en de eindejaarsperiode. Maar juist in die periodes is het niet altijd makkelijk om ook echt de tijd te nemen voor jezelf. 

Als jij jezelf belooft elke dag minstens een kwartier tijd te nemen voor reflectie en vooruitkijken, dan herinner ik je daar de komende vijf dagen aan. Vijf keer een mail met een reflectieopdracht die je in ongeveer een kwartier uit kunt voeren.

Wil jij ook vijf duwtjes in je rug om tijd te nemen voor jezelf? Meld je dan nu aan.

Hildegard Montsma

Spaarnheuvel is Hildegard Montsma

Master in de wiskunde, ervaren manager, gecertificeerd trainer. En ook moeder, wandelaar, tuinier en musicus.

Twintig jaar financiële sector, bij een bank en twee toezichthouders, gaven mij alle gelegenheid mijn harde én zachte vaardigheden te ontwikkelen.

Ik help jou aan de moed en vaardigheden die nodig zijn om autonoom, eerlijk en in verbinding te leven en te werken.

En geef energie aan jouw leiderschap.

nl_NL
× Hoe kan ik je helpen?